Skip to content

Onyx Etterem – węgierska jakość Michelin

Michelin: Gwiazdka Michelin • 3 symbole sztućców
Kuchnia: węgierska, nowoczesna
Szef kuchni: Szabina Szulló
Przyjemny, niewielki, ale ekskluzywnie wykończony lokal. Mimo przepychu w wykończeniach i obowiązującego dress codu (smart casual) restauracja zapewnia swobodę zachowania. W lokalu możliwość wyboru dań z karty lub zamówienia menu degustacyjnego. W godzinach 12-14:00 serwowane są dania z menu lunchowego. 

3 daniowe menu lunchowe

Przystawka. Pieczona papryka Padron, smażone krewetki, ser Gruyere – 4/5
Danie główne #1. Gulasz wołowy, kluski maślane, marynowane warzywa – 2/5
Danie główne #2. Kotlet wieprzowy Iberico w pomidorach z kapustą – 3/5
Deser. Gruszka, werbena, piwna pianka- 5/5
Petite four – 4/5

ONYX
Godziny otwarcia: wtorek-sobota 12-14:30, 18:30-23:00
Ceny: za 3 daniowe menu degustacyjne dla 2 os. zapłaciliśmy 23 500 HUF (330 zł)
Lokalizacja: Budapeszt, Vörösmarty tér 7-8 Pest 1051 | Website: onyxrestaurant.hu | ONYX FB

Nie przegap kolejnych wpisów. Zapisz się do newslettera.

%d bloggers like this: